Ürün Kodu: 2Y2TT31513-15353

Kadın Hardal Hakiki Deri Terlik 2Y2TT31513

1.299,00 TL
Peşin Fiyatına 5 taksit imkanı 259,80 TL Taksit Seçenekleri
Renk Seçenekleri
Beden Seç

Kadın Hardal Hakiki Deri Terlik 2Y2TT31513

1.299,00 TL
Önerilen Ürün
Kadın

Greyder.com.tr üzerinden verilen siparişler 1 ila 3 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilir. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde verilen siparişler ilk iş günü işleme alınır.

Sipariş verdiğiniz ürün elinize ulaştıktan sonra, aktif olarak kullanmadan 14 gün içerisinde aşağıdaki adımları takip ederek iade işleminizi gerçekleştirebilirsiniz:

Ambalaj aksesuarları: Ürünün orijinal ambalajı ve etiketleri üzerinde olmalıdır.

Koruma: Ürünü zarar görmemesi için, lütfen kötü hava koşullarını da göz önünde bulundurarak ürünü kargo poşetine yerleştirin.

Kutulama: Ürünü orijinal kutusuna yerleştirin ve kutuyu sıkıca bantlayarak kapatın. Bu adım, iade sürecinde ürünün güvenli bir şekilde bize ulaşmasını sağlar.

İade Oluşturma: Greyder web sitesindeki hesabınıza giriş yapın. Bize Ulaşın sekmesinde yer alan Müşteri Deneyim Merkezi’nden geçmiş satın aldığınız ürünleri bulun. İade talebinizi oluşturun ve ürünü bize gönderin. 

https://www.greyder.com.tr/mdm

İade Kargo: İade paketinizi UPS Kargo, 6110EX kargo kodu ile Atatürk Bulvarı No: 112 - (2. Bodrum)  34303 Başakşehir - İstanbul adresine ücretsiz gönderebilirsiniz. UPS Kargo’nun hizmet verdiği şehirlerde ise; hiçbir ücret ödemeden paketinizi kapınızdan aldırabilirsiniz. Link üzerinden Çağrı kaydı oluşturabilirsiniz.

 https://go.ups.com.tr/kuryecagir

 

İade Takip: İade paketiniz bize ulaştığında, değerlendirme süreci başlayacak olup iade işlemi gerçekleştiğinde tarafınıza bilgi iletilecektir. Müşteri Deneyim Merkezi’nden iade sürecinizi takip edebilirsiniz.

https://www.greyder.com.tr/mdm

Unutmayın ki iade işlemleri, orijinal kutu ve ambalajı ile yapıldığında daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde tamamlanır. Herhangi bir sorunuz veya yardıma ihtiyacınız olduğunda müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

 

Ücretsiz Kargo
Vade Farksız 5 Taksit
Ücretsiz Değişim
Yukarı Çık