Erkek Çanta

5 Ürün Ürünleri Filtrele
%8
%11
%8
%7
%17

Erkek Çanta

Erkek giyiminin vazgeçilmezleri arasında yer alan erkek çanta modelleri, farklı tasarımları ile dikkat çeker. Hem şık hem de spor tarzda giyinen erkeklerin dolaplarında yer bulan çantalar, konforlu ve ergonomik özellikleri ile öne çıkar. Siyah, lacivert ve gri gibi her renk tonu ile uyum sağlayacak renklerde üretilen Greyder erkek çanta çeşitleri de sezonun modasına uygun modelleri ve modern tasarımları ile göz kamaştırır. Kumaşlarına ve tasarımlarına göre birbirinden ayrılan bu ürünler, günlük stilleri uyumlu bir şekilde tamamlar. Değişen ebatlara sahip erkek çanta modelleri, farklı kullanım özellikleriyle de öne çıkar. Her yaşa hitap eden erkek çantalar, girdiğiniz her ortamda fark edilmenizi sağlar. Siz de Greyder’in zengin erkek çanta koleksiyonuna göz atarak, giyim tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza en uygun modeli belirleyebilirsiniz.

Her Kombine Uygun Siyah Erkek Çanta Modelleri

Erkek giyiminde en çok tercih edilen renklerden biri olan siyah, erkek çanta çeşitlerinde de kendini gösterir. Greyder siyah erkek çanta ürünleri, hem omuz askılı hem de uzun çapraz askılı modellere sahiptir. Farklı bölme sayısına sahip olan çantaların askı boylarını ise dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza göre; 1,2 veya 3 bölmeli küçük erkek çanta çeşitleri arasından seçim yaparak, kullanım rahatlığını yaşayabilirsiniz. Özellikle spor giysilerin tamamlayıcısı olarak sıklıkla tercih edilen omuz askılı erkek çanta çeşitleri, çarpıcı tasarımlar ile kendini gösterir. Küçük ve orta boy siyah çantaların, iç gözlerinde yer alan bölmeler de fonksiyonel bir kullanım sunar. Siyahın asaletini kombinlerinize yansıtan bu ürünler, deri ve tekstil gibi farklı üretim materyallerine sahiptir. Siz de siyah renkten vazgeçemeyenlerdenseniz hem günlük hayatınızda hem de ofis kombinlerinizde Greyder siyah çanta modellerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Erkek Sırt Çantası Çeşitleri

Omuzdan askılı çantaların yanı sıra erkeklerin en çok kullandığı ürünlerden bir diğeri de sırt çantaları olur. Greyder siyah erkek çanta çeşitleri arasında yer alan sırt çantaları, modern tasarımları ile göz kamaştırır. İki bölmeye sahip sırt çantalarının, askı bölümleri ise sağlamlıkları ile öne çıkar. Gizli fermuar bölmeleri, laptop veya tablet koyma alanları ve şık görünümleri ile tercih edilen sırt çantası modelleri, her tarz kıyafete uyum sağlar. İş toplantılarınızda tüm gözlerin size çevrilmesini istiyorsanız, Greyder siyah sırt çantası modellerine göz atabilirsiniz. Günlük kullanıma da uygun olan bu çantaları, ofis dışında çalıştığınız anlarda diz üstü bilgisayarınızı ve özel eşyalarınızı muhafaza etmek için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Omuzlarınıza ve sırtınıza baskı uygulamayan özel bir tasarıma sahip sırt çantalarını, uzun saatler boyunca rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Erkek Çanta Fiyatları

Greyder’in farklı tarzlara hitap eden erkek çanta küçük modelleri, değişik renkleri ile de ön plana çıkar. Şık ve elegant lacivert günlük erkek çantaların yanı sıra kamuflaj desene sahip ürünler de mevcuttur. Greyder erkek çanta fiyatları ise farklı faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ürünlerin; kumaşı, özellikleri, rengi ve modeli gibi noktalar fiyatlar üzerinde etkili olur. Ancak Greyder’in geniş ürün ve model skalası, her bütçeye hitap eden erkek çanta modelleri ile öne çıkar. Sağlam üretim materyalleri ile de dikkat çeken ürünler, uzun süreli kullanıma uygundur. Dört mevsim, değişik kombinlerle kullanılabilen erkek çanta çeşitleri, geniş iç hacimleriyle de pek çok eşyayı içine sığdırır. Ekstra gözleriyle gün içinde ihtiyaç duyduğunuz birçok eşyaya kolayca ulaşmanızı sağlar. Siz de Greyder’in cazip fiyatlarını inceleyerek erkek çanta satın al seçeneklerinden yararlanabilir, gardıroplarınızda kullanışlı seçeneklere yer açabilirsiniz.

Daha Fazlasını Göster Kısalt
Yukarı Çık