Kadın Ayakkabı

280 Ürün Ürünleri Filtrele
%13
%12
%20
%10
%25
%21
%8
%25
%15
%25
%11
%12
%21
%12
%20
%23
%12
%9
%8
%20
%20
%9
%7
%15

280 üründen 48 ürün görüntülemektesiniz.

Daha Fazla Ürün

Kadın Ayakkabı

Kadın ayakkabı, stilinizi tamamlamak istediğiniz anlarda en önemli stil tamamlayıcısıdır. Greyder kadın ayakkabı modelleri, geniş yelpaze sunan farklı stil seçenekleri sayesinde dört mevsim boyunca birçok kadının tarzına hitap eder. Greyder, her sezon çeşitli kadın ayakkabı modelleri ile stillerinize şık dokunuşlar yapar. Zamansız klasik modellerden casual tasarımlara kadar birçok ürün, kombinlerinize uyum sağlar. Kullanım alanına göre ister ofiste, isterseniz günlük yaşamda birçok alternatif seçenek seçimlerde kolaylık sağlar. Her sezon yenilenen modern çizgili tasarımlar arasından dilediğinizi model gamı geniş Greyder kadın ayakkabı koleksiyonunda keşfedebilirsiniz.

Yeni Trend Kadın Ayakkabı Modelleri

Greyder kadın ayakkabı modelleri, klasik ve sokak tarzı için konforlu silüetler oluşturmayı başarır. Yeni tasarımlar arasındaki casual ayakkabı modelleri, bot, sandalet ve spor ayakkabı çeşitleri diğer giyim parçaları ile kusursuz bir bütünlük sağlar. Casual ayakkabılar, günlük yaşamda kurtarıcı parçalar olarak her kadının gardırobunda yer alır. Konforu günlük yaşamdan eksik etmeyenler için spor ayakkabıları, casual ayakkabı modelleri arasında dikkat çeken tasarımları ile ön plana çıkar. Bot modelleri, özellikle sonbahar ve kış aylarında hem şık olmanızı sağlar, hem konforlu hissettirir. Rahat ve salaş tarzlar için sandaletler, yaz aylarının favori tercihidir. Farklı renk ve dokulu kaliteli malzemeler, kadın ayakkabı rahat ve şıklığını tamamlayan unsurlarıdır.

Kış Modasının Parçası Kadın Ayakkabı Çeşitleri

Greyder, iddialı ve güçlü gösteren kadın bot tasarımlarını da sunar. Birçok ürün, genellikle deri ve türevi malzemeler ile üretilir. Genellikle koyu renklerde sunulan bot modellerinin yanı sıra açık renkler de açık ara tercih edilenler arasında yerini alır. Açık renkli bot modelleri, açık renkli çanta ve montlarınızla kombinlemeniz için alternatif olabilir. Koyu ve açık renkli kalın tabanlı botlar arasında kahverengi kadın ayakkabı modelini elbise ile kullandığınız zaman daha şık bir kombin yaratabilirsiniz. Spor ya da salaş bir tarz elde etmek istediğinizde jean, ekoseli gömlek, sweat ve jogger gibi farklı parçalarla daha rahat bir stil yaratabilirsiniz. Ne giyerseniz giyinin, botlar kombinlediğiniz birçok parçaya uyum sağlar. İster klasik ister spor birçok tarzı rahatlıkla tamamlayan bot seçenekleri ile kış modasını yakalayabilirsiniz.

En Trend Casual Kadın Ayakkabı Modelleri

Günlük yaşamda sıklıkla casual ayakkabılar stilinize öncülük eder. Casual ayakkabılar, rahat ve şık olmaları sayesinde tercih edilir. Casual ayakkabı modelleri arasında şık ve spor tasarımlar, farklı kullanım alanları için daha rahat seçimler yapmanızı sağlar. Loafer modelleri, düz tabanlı mat ve parlak bağcıksız ayakkabı tasarımları, şık kombinler yaratmak isteyenlerin ilham kaynağıdır. Siyah bağcıksız loafer modelleri, yalın tasarımları ile özel günlerinizde ya da iş hayatınızda şık görünmenizi sağlar. Şıklığı sunan bağcıksız kadın ayakkabıları arasında vizon kadın ayakkabı modelleriyle günlük hayatta da rafine çizgiyi yakalamanız mümkündür. Bunun yanı sıra bej kadın ayakkabı ve haki kadın ayakkabı modelleri, birçok renk ile kombinlenmesi açısından sıklıkla tercih edilen parçalardandır. Bağcıklı ayakkabı tasarımları, yumuşak taban ve derileri sayesinde günlük yaşamda rahat olmanın en iyi alternatifleridir. Günlük gezintilerinizde hem şık hem rahat olmak isterseniz bağcıklı ve bağcıksız deri tasarımları tercih edebilirsiniz. Kapalı burunlu sandaletler ve bağcıksız loafer ve espadril tasarımları ile isterseniz kır düğünü davetine ya da buluşmalara katılabilirsiniz.

Sokak Stilinin Öncüsü Kadın Spor Ayakkabıları

Kadın ayakkabı Greyder koleksiyonu her dönem cesur, enerjik ve modern parçalara ev sahipliği yapar. Casual ayakkabılar arasında enerjik tarafınızı ortaya çıkaran spor ayakkabı modelleri, estetik görünümleri ile dikkat çeker. Bağcıklı ve bağcıksız spor ayakkabı modelleri, her sezon parlayan sokak modası için sizlere en ideal seçenekleri sunar. Spor ayakkabılar, rahat ve hafif tasarımları sayesinde tüm gün boyunca rahat etmenizi sağlar. Çeşitli renk alternatifleri sayesinde dinamik ve özgün kombinler yaratarak sokak tarzınızı yansıtmanız çok kolay hale gelir. Kampanya ve uygun fiyat gibi birçok avantaj için Greyder’i tercih edebilirsiniz.

Daha Fazlasını Göster Kısalt
Yukarı Çık