ÇANTA

51 Ürün Ürünleri Filtrele
%25
%17
%17
%20
%15
%25
%20
%17
%7
%20
%14
%17
%17
%23
%9
%6
%27
%20
%17
%29
%8
%13
%17
%20
%20
%20
%29
%7
%11
%17
%29
%7
%20
%12
%20
%8
%25
%6
%12
%7
%20
%22
%12
%20
%10
%25
%15
%20

51 üründen 48 ürün görüntülemektesiniz.

Daha Fazla Ürün

Çanta

Çantalar, aktif şehir yaşamının en önemli stil tamamlayıcı aksesuarları olarak karşınıza çıkar. Greyder çanta koleksiyonu, kadın ve erkekleri göz alıcı tasarımlarla buluşturur. Geniş yelpazeli seçenekler, her yaştan kadın ve erkeğin stiline hitap eder. Zamansız klasik modellerden spesifik alanlarda kullanıma özel birçok çanta modeli, seçimlerinizi kolaylaştırır ve birçok alanda tarzınızı başarıyla tamamlar. Her sezon yenilenen kadın ve erkek çanta çeşitleri arasından dilediğinizi seçerek istediğiniz tarzı rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Greyder Çanta Modelleri

Koleksiyonun sunduğu birçok çanta modeli ile birbirinden iddialı stiller oluşturabilirsiniz. Kadın ve erkek çantalarının uzun kullanımlara sahip kaliteli malzemeler ile tasarlanması, görünümde fark yaratmayı sağlar. Tasarımların deri, süet deri ve tekstil materyaller ile çeşitlendirilmesi seçim imkanlarını artıran unsurlardandır. Aynı zamanda ebat seçenekleri, kullanmak istediğiniz yere ve stilinize göre çanta seçmenizi sağlar. Yenilikçi telefon çantaları hem erkeklerin hem de kadınların son zamanlarda kurtarıcı seçkileridir. Telefon, anahtarlık ve kartınızı kolaylıkla saklayabildiğiniz şık mini çantalar, cüzdan görevini de üstlenmesi sayesinde minimal tarzların favori seçimleri arasındadır. Kadın ve erkek çanta modelleri arasında çapraz, kol, omuz ve sırt çantası modelleri bulunur. Çanta fiyatları, modeline göre değişkenlik gösterebilir. Greyder kaliteli çanta tasarımları içinde tarzınıza uygun ürünleri keşfetmeniz oldukça kolaydır.

Feminen Stilleri Tamamlayan Şık Çanta Tasarımları

Kusursuz kadın stilleri yaratmada etkili bir role sahip Greyder çanta tasarımları ile klasik ya da spor birçok tarzı yakalamanız mümkündür. Zamansız klasikten vazgeçmeyenlere özel günlük kol çantası siyah rengin cazibesi, aynı zamanda deri, gold ve gümüş zincir detayları ile klasik stilleri tamamlama konusunda başarılıdır. Ofis stilinden gece davetlerine kadar birçok klasik kombinde tercihinizi nötr renkler olan siyah, bej ve beyaz kol çantalarından yana kullanabilirsiniz. Aynı zamanda minimalist yaşam tarzını benimseyenler, siyah, beyaz ve toprak tonlarını günlük yaşamlarında tercih edebilir.

Greyder çantalarında renk ve ebat seçenekleri oldukça geniştir. Sıra dışı görünerek iddialı bir feminen stili oluşturmak için günlük renkli çantalar, özellikle bahar ve yaz aylarının favori seçkileri arasında yer alır. Yeşil çanta seçenekleri, pastel tonu sayesinde birçok renk ile rahatlıkla kombinlenebilir. Yeşil, turuncu, lila, pembe, kırmızı, mavi gibi birçok renge sahip iddialı modeller arasında kapaklı ve fermuarlı seçenekler mevcuttur. Alışılmışın dışında giyinmeyi sevenler, iddialı renklere sahip çantaları kombinlerine ekleyebilir. Salaş tarzı benimseyen casual stiller, tercihlerini toprak tonlarından yana kullanabilir. Süet deri ve çapraz çanta rahat kullanımı, bununla birlikte jean, sneaker elbise gibi farklı tarzdaki parçalarla uyumu, günlük hayatta kurtarıcıdır.

Kullanışlı Erkek Çanta Modelleri

Erkekler için çanta kullanımı özellikle aktif şehir yaşamı için gereklidir. Düzen ve planlı yaşamı önemseyen erkek stilleri, içinde önemli eşyalarını tutabileceği kaliteli çanta ihtiyacı duyabilir. Greyder çanta koleksiyonu, metropol erkeği seçkisine özel günlük çanta modelleri ile ilham vericidir. Alternatiflerin birçoğunun siyah, haki ve lacivert gibi koyu renklerle tasarlanması birçok günlük rutin için kullanışlıdır. Spor ve resmi birçok tarza uyumlu çantalar, ince ve kalın askılı, çapraz kullanımlı çanta modelleri ve sırt çantası modellerini kapsar.

Ayarlanabilir ince askılı deri detaylı çantalar, resmi stillerin favori seçimleri olarak görülür. Kalın askılı çapraz kullanımlı çanta tasarımların birçoğu da genellikle rahat tarzlar için tasarlanır. Bele ve sırta takılabilen modeller, spor ayakkabı, jean gibi casual parçalara da uyum sağlar. Sırt çantası, seyahat edenler, çalışan ya da öğrenci birçok stilin günlük yaşamı için gardıropların temel parçaları arasındadır. İçinde birkaç bölmesi bulunan kullanışlı ürünler, notebook, şarj, cüzdan, içecek gibi farklı eşyalarınızı saklamak için oldukça pratiktir. Ayrıca sade ve şık görünümü sayesinde de klasik stilden casual stillere birçok kombine de rahatlıkla uyum sağlar.

Greyder çanta fiyatları, kampanya ve indirimli seçenekleri ile sunulur. Siz de koleksiyonun yeni ve sevilen kadın ve erkek çantalarına ulaşmak için Greyder’in avantajlarını keşfedebilirsiniz.

Daha Fazlasını Göster Kısalt
Yukarı Çık